Perekupai - kortu zaidimas

Kortų žaidimas ne visai šeimai

Įtikinai, imu
Image

Žaidimo Aprašymas

Žaidimo vieta ir laikas – dėvėtų automobilių turgus 90-aisiais. Žaidėjai žaidžia už perekupus. Tikslas – uždirbti penkis gabalus žalių pardavinėjant dėvėtas mašinas. Perki seną laužą, nušpakliuoji, išblizgini, atsuki ridą ir stumi kaip gerą. Gal dar priskiedi, kad savininkas vokiečiuose buvo kunigas ir tik į bažnyčią sekmadieniais važinėdavo.

info zenkliukai

perekupai - zaidimo komponentai
Image
Image

Nesisuksi – Negyvensi

Turguje konkurencija yra negailestinga. Ypač dėl naivių pirkėjų. Siekiant pergalės – visos priemonės geros, tad kenkti kolegai perekupui yra ne galimybė, o būtinybė. Žaidėjai galės vienas iš kito atmušinėti pirkėjus, siundyti VMI ir daryti visokius kitokius zapadlo.

Nu tai imu
Image

Perekupai ir Pirkėjai

Žaidime esantys personažai turi skirtingas savybes, kaprizus ir gebėjimus, mėgstamus ir nemėgstamus automobilius. Kiekvienas iš jų turi savo charakterį ir istoriją. Visos istorijos, kartu su automobilinio žargono žodynėliu yra sudėtos į knygelę. Tad skaitykite ir pasinerkite į laikus, kai nebuvo nemokamo WiFi, bet ant kiekvieno kampo galėjai gauti į snukį.

Nu gerai, imu
Guolis
perekupo kortele - larisa
Image
Image

Mašinos, Prijomai ir Šmutkės

Esminis žaidimo elementas yra mašinos. Visos jos su savomis problemomis, kurias bus galima remontuoti, tačiau daug labiau apsimokės paslėpti ir tikėtis, kad pirkėjas nepastebės. Suktis ir konkuruoti labai padės įvairūs prijomai ir šmutkės. Kas nenorėtų suorganizuoti kolegai VMI padrezo? Arba pasidabinti ranką solidų įspūdi keliančiu Šrotlex Deliux?

Va taisyklės

D.U.K. Čia
Spuogas
Image

Tiesiai iš po prekystalio


Image

Siuntimas OMNIVA paštomatais

Išsiunčiame per 1-3 d.d.